Legume în sos tartar, cu somon

Printeaza

Legume în sos tartar, cu somon din: dovlecei, ardei grasi, rosii, file de somon, smantana, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Legume_în_sos_tartar_cu_somon

  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4 rosii
  • 400 g file de somon
  • 100 g smantana 20%
  • 50 ml smantana 12%
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Dovleceii se spală, se curăţă şi se taie bucăţi. Ardeii şi roşiile se spală, se taie jumătăţi, se curăţă de seminţe şi codiţe şi se taie cubulţe.

Fileul de somon se taie bucăţele. Cele două tipuri de smantana se amesteca bine, se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.

Se pun in 2 borcane bucatelele de rosii, apoi marinata de smantana, dovleceii, somonul si ardeii. Se poate lasa la rece inainte de servire.

Legume în sos tartar, cu somon

Legume_în_sos_tartar_cu_somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.