Legume la cuptor cu smantana

Printeaza

Legume la cuptor cu smantana

Legume la cuptor cu smantana

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 3 dovlecei
  • 6 rosii
  • 5 ardei grasi
  • 4 cepe
  • ulei de masline
  • sare
  • 100 g unt
  • 75 g faina
  • 250 ml lapte
  • 125 g smantana

Mod de preparare:

Taie legumele cubulete. Unge o tava cu ulei si asaza apoi legumele grupate. Condimenteaza si stropeste cu ulei.

Lasa la cuptor pana legumele sunt patrunse. Topeste untul. Adauga faina si caleste-o putin. Stinge cu laptele batut cu smantana.

Presara sare si amesteca. Lasa pe foc 30 de minute, dupa care serveste legumele cu sosul astfel preparat.

Legume la cuptor

Legume la cuptor cu smantana

Pofta buna!

1 comentariu

  1. At trebui sa consumam mai des legume.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.