Legume la cuptor cu parmezan

Printeaza

Legume la cuptor cu parmezan

Legume la cuptor cu parmezan

Ingrediente:

  • 250 g morcovi baby
  • două vinete
  • doi dovlecei
  • 500 g ciuperci
  • 4 roşii
  • două cepe
  • doi căţei de usturoi
  • doi ardei graşi roşii
  • o crenguţă de rozmarin
  • pătrunjel
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • parmezan

Preparare:

Cepele şi usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Morcovii se curăţă de coajă, se spală şi se pun într-un castron.

Vinetele şi dovleceii se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se pun într-o tavă.

Se presară ceapa şi usturoiul, ciupercile curăţate şi tăiate felii mai groase, ardeii graşi tăiaţi în cuburi, sarea şi piperul.

Se adaugă morcovii, două căni de apă, patru linguri de ulei, sarea şi piperul. Se presară verdeaţa, se acoperă tava cu o folie de aluminiu, se introduce în cuptor şi se lasă timp de 30 de minute.

Se îndepărtează folia, se pun deasupra roşiile curăţate de pieliţă şi date pe râzătoare, se amestecă bine cu o lingură şi se introduce tava din nou în cuptor.

Se mai lasă timp de 20-30 de minute, se scoate şi se presară pătrunjel tocat.

Legume la cuptor cu parmezan

Legume la cuptor cu parmezan.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • legume la cuptor cu parmezan

1 comentariu

  1. O reteta de legume la cuptor foarte buna si simpla. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.