Legume la cuptor cu mozzarella

Printeaza

Legume la cuptor cu mozzarella din: porumb, broccoli, morcovi, cartofi, ceapa, mozzarella, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Legume_la_cuptor_cu_mozzarella

  • o cutie mica porumb conservat
  • 250 g broccoli
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • o ceapa
  • 150 g mozzarella
  • cateva fire de patrunjel
  • o lingura ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, se pun la fiert, aproximativ 20 de minute, morcovii rondele, ceapa întreagă şi cartofii cubulete. Intr-un alt vas, se fierbe broccoli, pentru 10 minute. Apoi, toate legumele se scurg bine.

Porumbul se scurge din conservă, se trece sub un jet de apă rece şi se lasă iar la scurs. Legumele se amestecă bine cu ulei şi sare si se pun într-un vas de cuptor. Se pune brânza deasupra si se dă la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Se aduc la masă cu pătrunjel.

Legume la cuptor cu mozzarella

Legume_la_cuptor_cu_mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.