Legume la cuptor cu branza

Printeaza

Legume la cuptor cu branza din: ardei grasi, usturoi, ceapa rosie, pulpa de dovleac, dovlecei, cimbru, branza camembert, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Legume_la_cuptor_cu_branza

  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 300 g pulpa de dovleac
  • 2 dovlecei
  • 1/2 legatura cimbru
  • 4 rotite mici de branza camembert
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se curăţă ardeii graşi, se spală şi se taie cuburi. Se desparte căpăţâna în căţei de usturoi.

Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Pulpa de dovleac se dă pe râzătoare. Se spală dovleceii, se curăţă şi se taie cuburi.

Se spală cimbrul şi se şterge. Se crestează rotiţele de camembert la suprafaţă, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se repartizează cuburile de legume, firele de cimbru şi căţeii de usturoi. Se sărează, se piperează şi se picură deasupra ulei de măsline.

Se coc la cuptor cca 25 min. In timpul ultimelor 15 min. se adaugă rotiţele de camembert şi se coc împreună.

Legume la cuptor cu branza

Legume_la_cuptor_cu_branza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine rau legumele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.