Legume garatinate cu patrunjel

Printeaza

Legume garatinate cu patrunjel din: ciuperci proaspete, ceapa verde, ceapa uscata, cartofi noi, ardei grasi, cascaval, ulei, patrunjel, sare, piper.

Legume_garatinate_cu_patrunel

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 legături ceapă verde
  • o ceapă uscată
  • 500 g cartofi noi
  • 2 ardei graşi
  • 100 g caşcaval ras
  • 2 linguri ulei
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute si apoi se scurg bine. Ciupercile feliate, ceapa si ar­deii graşi se pun la călit în ulei.

Se amestecă si, după ce legumele s-au înmuiat, se trage vasul de pe foc. Se potriveşte de sare si piper si se pune pătrunjelul.

Se amestecă toate legumele, se pun într-un vas de cuptor, se adaugă 2 linguri de caşcaval ras, se amestecă si se dă vasul la cuptor pentru 10 minute.

Se scoate, se pune caşcavalul ras rămas si se mai lasă 5 minute.

Legume garatinate cu patrunjel

Legume_garatinate_cu_patrunel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.