Legume de sezon umplute cu ciuperci

Printeaza

Legume de sezon umplute cu ciuperci din: cartofi, rosii, ardei, ciuperci, smantana, cascaval, unt, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 4 cartofi fierti
  • 4 rosii
  • 4 ardei mari
  • 200 g ciuperci
  • 1 pahar cu smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 30 g unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi de coajă cartofii, îi goliţi de miez; roşiile le spălaţi, le goliţi de miez, le scurgeţi. Curăţaţi ardeii de cozi şi seminţe, îi spălaţi, îi scurgeţi.

Din ceapă tocată, ciuperci felii, miezul de roşii şi cartofi – toate călite în unt, faceţi un amestec, săraţi, condimentaţi şi umpleţi cartofii, ardeii şi roşiile.

Le aşezaţi în tavă unsă cu unt, acoperite cu 1 cană de supă. Fierbeţi 30 min la cuptor. Serviţi mâncarea caldă, cu smântână şi caşcaval ras deasupra, cu sau fără pâine şi cu vin alb uşor.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.