Legume cu smantană şi pesmet

Printeaza

Legume cu smantană şi pesmet

Ingrediente: Legume cu smântâna si pesmet

  • 300 g mazăre verde
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 2 păstârnaci
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 100 g ciuperci
  • 1 gulie
  • sare
  • piper
  • 200 ml smântână
  • 50 g unt
  • 30 g pesmet

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, tai cartofii cuburi, morcovii rondele, ţelina, păstârnacul, gulia şi pătrunjelul bucăţele, ciupercile felii şi le fierbi pe toate în apă cu sare. Când sunt gata, le scurgi bine de zeamă şi le răstomi într-o tavă unsă cu unt.

Legume cu smântâna si pesmet1

Rumeneşti apoi pesmetul în unt, întinzi smântână peste legumele fierte, presari pesmetul rumenit şi dai tava la cuptor pentru 10 minute.

Legume cu smântână şi pesmet

Legume cu smântâna si pesmet

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.