Legume cu rozmarin

Printeaza

Legume cu rozmarin din: morcovi, dovlecei, ceapa, ulei de masline, radacina de pastarnac, rosii, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Legume_cu_rozmarin

  • 500 g morcovi
  • 250 g dovlecei
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g radacina de pastarnac
  • 4 rosii
  • cateva ramuri de rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele şi spălaţi-le, tăiaţi-le în bastonaşe aproximativ egale, ceapa şi roşiile în rondele mai groase. Aranjaţi toate legumele într-un singur strat într-o tavă unsă cu ulei. Deasupra legumelor presăraţi rozmarin sfărâmat şi stropiţi iar legumele cu ulei.

Puneţi tava la cuptor, la foc potrivit, până când legumele se rumenesc. Nu trebuie să fie întoarse. Este suficient dacă se rumenesc pe o parte. Se servesc ca atare sau pot fi o garnitura potrivita pentru praparatele din carne.

Legume cu rozmarin

Legume_cu_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.