Legume cu piure la cuptor

Printeaza

Legume cu piure la cuptor din: cartofi, mazare, fasole, morcovi, ardei, vaza, ciuperci, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Legume cu piure la cuptor

  • 1 kg cartofi
  • 200 g mazăre
  • 400 g fasole verde păstăi
  • 3 morcovi raşi
  • 3 ardei
  • 200 g varză dulce
  • 300 g ciuperci
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi pui la fiert şi fierţi îi faci piure. Cureţi ardeii, varza, ciupercile, păstăile şi mazărea, tai mărunt varza, fideluţă ardeii, feliuţe ciu­percile, adaugi morcovii răzuiţi şi le căleşti pe toate în ulei încins.

După ce s-au înmuiat toate, le amesteci cu piureul de cartofi şi pui sare şi piper după gust. Aşezi compoziţia într-o formă unsă cu unt, razi caşcavalul şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Fără caşcaval şi aşezată în formă unsă cu margarină, reţeta e perfectă pentru post.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.