Legume cu paste si sunca

Printeaza

Legume cu paste si sunca din: paste, sunca, sparanghel, oua, cascaval, lapte, sare.

Ingrediente:Retete_1

  • o punga paste scurte
  • 250 g sunca
  • un manunchi sparanghel
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 150 ml lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie sparanghelul de partea tare care a stat în pământ si apoi se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă 10 minute si apoi se pune în apă rece.

Se fierb si pastele conform timpului înscris pe pachet, apoi se scurg si se trec prin jet de apă rece.

Ouăle se bat bijie cu laptele, se adaugă caşcavalul si se amestecă cu pastele.

Intr-o tavă de cuptor se pun pastele, se adaugă şunca tăiată si sparanghelul scurs si se lasă la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.