Legume cu orez

Printeaza

Legume cu orez din: dovlecei, conopida, morcovi, ardei, potumb, orez, ceapa, condimente, margarina.

Ingrediente:Legume cu orez

  • 600-800 g legume fierte-dovlecei, conopida, morcovi, ardei, porumb
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • condimente
  • 50 g ulei sau margarina

Mod de preparare:

Rumeneste putin in ulei orezul si ceapa, adauga 1/2 l din apa in care au fiert legumele si presara condimente. Lasa sa fiarba 20 de minute.

Intr-o cratita pune, alternativ, legumele fierte si orezul, iar deasupra adauga cubulete de margarina. Pune vasul la cuptor 10 minute.

Serveste mancarea cu sos de rosii, de marar sau ca garnitura la fripturi (cand nu e post).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.