Legume cu muschiulet de porc la cuptor

Printeaza

Legume cu muschiulet de porc la cuptor din: muschiulet de porc, cartofi, ciuperci, ceapa, ardei, rosii, broccoli, sare, piper, maghiran.

Ingrediente:Legume cu muschiulet de porc la cuptor

  • 1 kg muşchiuleţ de porc (solomillo)
  • 4-5 cartofi potriviţi
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapă roşie
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei verde
  • 100 groşii cherry
  • 300 g broccoli
  • sare
  • piper
  • majoran (măghiran)

 

Mod de preparare:

Speli muşchiuleţul, îl ştergi cu şerveţele de bucătărie, îl tai în bucăţi (dacă e prea mare), le condimenteazi cu sare, piper şi majoran, le pui într-un vas de iena şi adaugi 100 ml apă.

Dai va­sul la cuptor pentru 30 de minute, acoperit cu folie de aluminiu, între timp, pregăteşti legumele. Toate legumele le speli. Cureţi cea pa şi ciupercile, cartofii îi tai sub formă de acordeon şi îi înveleşti în folie de aluminiu, pe jumăta­te (partea de jos).

Cepele le tai în patru sau în două, dacă îţi plac mai mari, ciupercilor doar le rupi codiţele, iar ardeii îi tai fâşii potrivite. După ce a stat muşchiuleţul 30 de minute la cuptor, îl scoţi şi adaugi toate legumele, pe care nu uita să le condimentezi.

Astupi iar vasul cu folie de aluminiu şi mai dai 30 de minute la cuptor, la 180°C, apoi îndepărtezi folia de aluminiu.

Poţi servi mâncarea cu un sos de ciuperci.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.