Legume cu cuscus

Printeaza

O reteta delicioasa de cuscus cu: sare, piper, usturoi, curry, ghimbir, margarina, ulei de masline, dovlecel, ardei, morcov, praz, nuca, rosii cherry.

Ingrediente:Legume cu cuscus

  • 300 g cuşcuş
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • curry
  • ghimbir
  • 50 g margarina
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 dovlecei
  • 4-5 ardei
  • 3 morcovi
  • un fir praz
  • 100 g miez de nucă
  • 6 roşii cherry

Mod de preparare:

Se topeşte margarina, se adaugă uleiul de măsline şi se pune cuşcuşul să se călească. Treptat, se adau­gă apă călduţă şi se lasă să fiarbă până se absoarbe  toată zeama şi rămân bobitele de cuşcuş.

Se adaugă sare, piper, curry, ghimbir ras şi usturoi. Se acoperă cratiţa şi se dă în cuptorul încălzit în prealabil.

Se spală legumele şi se coc. După aceea, se taie bucăţi şi se amestecă cu cuşcuşul şi nucile. Se mai adaugă sare, dacă este necesar, şi se serveşte cu pătrunjel.

Legume cu cuscus

Legume cu cuscus

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.