Legume cu cascaval la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de legume la cuptor cu: fasole verde, morcov, cartofi, ceapa verde, spanac, unt, cascaval, patrunjel, delikat.

Ingrediente:Legume_cu_cascaval_la_cuptor

  • 600 g fasole verde
  • 4 morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 legături ceapă verde
  • 400 g spanac
  • 100 g unt
  • 200 g caşcaval
  • 2 legături pătrunjel
  • 2 linguriţe Delikat Legume

 

Mod de preparare: Cureţi şi speli legumele, tai rondele mor­covul, cartofii şi ceapa. Speli spanacul foarte bine sub jet de apă şi îl opăreşti.

Aşezi într-un vas de yena uns cu unt legumele şi spanacul alterna­te. Pui untul deasupra tăiat bucăţi şi presari pătrunjel verde tocat mărunt.

Adaugi şi 2 linguriţe de Delikat Legume şi laşi la cuptor 30-40 de minute. Când legumele sunt făcute, razi caşcavalul pe răzătoarea mare şi presari deasupra.

Legume cu cascaval la cuptor

Legume_cu_cascaval_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.