Legume cu cascaval Gouda

Printeaza

O reteta de legume cu slanina, unt, usturoi, ceapa, ardei, zucchini, oua, oregano, pipe, rosii si cascaval Gouda.

Ingrediente:Legume cu cascaval Gouda

  • 50 g slănină
  • 1 1ingura unt
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei galbeni
  • 2 zucchini mici
  • 2 ouă
  • 2 1ingura oregano tăiat mărunt sare
  • piper negru măcinat
  • 200 g roşii
  • 125 g Gouda (caşcaval de Gouda)

 

Mod de preparare:

Slănina se taie cuburi. Untul se pune într-o tigaie la încins şi se prăjeşte slănina. Ustu­roiul se taie mărunt, ceapa se taie în inele subţiri. Amândouă se amestecă cu slănină şi se prăjesc maronii.

 

Ardeiul se taie fasii, zucchini se taie felii subtiri. Ardeiul se pune in tigaie si se caleste 5 minute. Se mai adauga zucchini si se mai caleste totul inca 5 minute.

Se bat oauale si se amesteca cu oregano. Se condimenteaza cu sare si piper. Rosiile se taie felii. Cascavalul se rade. Compozitia de oua se toarna peste legume. Deasupra se asaza feliile de rosii si cascavalul.

Se prajeste bine pana ce se topeste cascavalul si se prajesc ouale. Se consuma cu cartofi fierti.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.