Legume cu carne în coajă de pâine

Printeaza

Legume cu carne in coaja de paine din: faina, drojdie, sare, sofran, ardei iute, chimen, apa minerala, conopida, rosii, piept de pui, cepe, praz, vinete, ardei, ulei de masline, patrunjel si piper.

Ingrediente:

  • 1/2 kg faina
  • 10 g drojdie
  • sare
  • sofran
  • ardei iute
  • 50 g chimen macinat
  • 200 ml apa minerala
  • 150 g conopida
  • 4 rosii
  • 50 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 praz
  • 2 vinete
  • 3 ardei
  • ulei de masline
  • 1-2 legatura patrunjel
  • piper

 

Mod de preparare:

Făina cernută o pui într-un bol, presari sarea, drojdia şi pui apa minerală. Amesteci şi frămânţi, întinzi de 2-3 ori cu sucitorul, crestezi si acoperi cu un prosop. Speli carnea de pui bie, o stergi cu un prosop de bucatarie, infasori pieptul de pui in folie de plastic si il bati cu ciocanul.

Scoti carnea din folie, o condimentezi cu piper, sare, chimen şi tai car­nea cubuleţe. Separat, cureţi vi­netele, le sărezi şi le storci bine. Cureţi ceapa, o toci foarte mă­runt sau o dai pe râzătoare, pra­zul îl tai fâşii, după care le căleşti împreună în uleiul de măsline.

Adaugi carnea şi o laşi să se rumenească la foc potrivit. Apoi pui ardeii, conopida mărunţită, vinetele şi roşiile tăiate cubuleţe. Condimentezi şi laşi să scadă. Porţionezi aluatul. Faci bărcuţele din aluat şi le coci (nu neapărat bărcuţe, poţi face ce formă vrei).

Apoi le umpli cu compoziţia pre­parată şi le serveşti ca fel princi­pal. Ornezi cu pătrunjel.

Legume cu carne în coajă de pâine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.