Legume cu branza

Printeaza

Legume cu branza din: cartofi, dovlecei, ulei de masline, branza de capra, rosii uscate, frunze de busuioc si otet balsamic.

Ingrediente:Legume_cu_branza

  • 500 g cartofi
  • 3 dovlecei, taiati felii pe lungime
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 200 g branza de capra, taiata felii
  • 8 rosii uscate la soare, in ulei
  • o mana de frunze de busuioc, rupte
  • 2 linguri otet balsamic

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii pana se inmoaie, apoi scurge-i si feliaza-i. Intre timp, trece feliile de dovlecei prin ulei. Frige dovleceii pe gratar su intr-o tigaie.Taie 4 bucati de hartie pergament de marime medie si pune-le peste bucati de folie de aluminiu de aceeasi dimensiune.

Imparte toate ingredientele pe cele 4 bucati de folie, incepand cu cartofii la baza si terminand cu cativa stropi de otet balsamic si mult piper negru proaspat macinat si putina sare. Sigileaza foliile si frige pe gratar, cu un capac deasupra, timp de 10 –15 min, pana ce branza se topeste. Desfa din folie si serveste imediat.

Legume cu branza

Legume_cu_branza

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Pentru ceva usor, e perfect

  2. unde fac comanda? 🙂

  3. Adriana Valentina

    Legume cu branza, fix de ce aveam nevoie dupa atata carnaraie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.