Legume cu branza
PrinteazaLegume cu branza din: cartofi, dovlecei, ulei de masline, branza de capra, rosii uscate, frunze de busuioc si otet balsamic.
- 500 g cartofi
- 3 dovlecei, taiati felii pe lungime
- 1 lingurita ulei de masline
- 200 g branza de capra, taiata felii
- 8 rosii uscate la soare, in ulei
- o mana de frunze de busuioc, rupte
- 2 linguri otet balsamic
Mod de preparare:
Fierbe cartofii pana se inmoaie, apoi scurge-i si feliaza-i. Intre timp, trece feliile de dovlecei prin ulei. Frige dovleceii pe gratar su intr-o tigaie.Taie 4 bucati de hartie pergament de marime medie si pune-le peste bucati de folie de aluminiu de aceeasi dimensiune.
Imparte toate ingredientele pe cele 4 bucati de folie, incepand cu cartofii la baza si terminand cu cativa stropi de otet balsamic si mult piper negru proaspat macinat si putina sare. Sigileaza foliile si frige pe gratar, cu un capac deasupra, timp de 10 –15 min, pana ce branza se topeste. Desfa din folie si serveste imediat.
Legume cu branza
Pofta buna!
Pentru ceva usor, e perfect
unde fac comanda? 🙂
Legume cu branza, fix de ce aveam nevoie dupa atata carnaraie