Legume cu branza halloumi si cuscus

Printeaza

Legume cu branza halloumi si cuscus din: dovlecei, rosii, zeama de lamaie, coaja de lamaie, zeama de portocala, coaja de portocala, seminte de dovleac, ceapa rosie, ulei de masline, cuscus, concentrat de legume, pasta harissa.

Ingrediente:Legume_cu_branza_halloumi_si_cuscus

  • 2 dovlecei mari, taiati sferturi si apoi bucati de 1,5 cm
  • 250 g rosii
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie si 1 portocala
  • 250 g branza halloumi, taiata in 12 felii
  • o legatura mica de menta, tocata
  • 30 g seminte de dovleac, rumenite
  • 2 cepe rosii, taiate sferturi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 g cuscus
  • 275 g concentrat de legume clocotind
  • 2 lingurite pasta harissa combinata cu 2 linguri apa

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 8/2 30 C. Aşază dovleceii şi ceapa în tava de copt, stropeşte cu 2 linguri ulei şi dă la cuptor 12 min. Adaugă roşiile şi dă din nou la cuptor 5 min. Intr-un bol, pune cuşcuşul şi toarnă deasupra concentratul clocotind, acoperă cu film alimentar şi lasă să stea 5 min. Afânează cu furculiţa şi adaugă zeama de citrice şi piper negru măcinat.

Incinge uleiul rămas şi prăjeşte brânza -2 min. Adaugă pasta harissa şi ţine pe foc până când scade. Combină cuşcuşul cu legumele şi menta şi porţionează în farfurii. Aşază deasupra halloumi şi presară seminţe de dovleac.

Legume cu branza halloumi si cuscus

Legume_cu_branza_halloumi_si_cuscus

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.