Legume cu anşoa

Printeaza

Legume cu anşoa

Legume cu anşoa

Ingrediente:

  • 300 g fasole albă
  • 400 g ciuperci
  • doi cartofi
  • doi ardei graşi roşii
  • o ceapă
  • două roşii
  • un borcan anşoa în ulei
  • 100 g boabe de porumb
  • ulei
  • sare, piper
  • mărar
  • o lămâie
  • doi căţei de usturoi

Preparare:

Fasolea albă se spală, se taie bucăţi mai mici şi se fierbe. Se scurge, se pune într-o strecurătoare şi se lasă să se răcească. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii subţiri.

Ardeii se curăţă de seminţe, se taie în cubuleţe şi se pun lângă ciuperci. Se încinge ulei într-o cratiţă, se adaugă ceapa tocată mărunt, ardeii şi se călesc până se înmoaie. Se adaugă apoi cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi în felii mai subţiri, se prăjesc şi se pun toate ingredientele din cratiţă într-un vas mai mare.

Se încinge din nou ulei, se adaugă ciupercile şi se prăjesc până când scade sosul format. Se pun legumele din vas, boabele de porumb, roşiile tăiate cubuleţe, sarea, piperul şi mărarul tocat. Se mai prăjesc încă cinci minute, se adaugă fileurile de anşoa şi se servesc.

Legume cu anşoa.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place ansoa, chiar daca e foarte sarata. Merita sa incerc sa fac si eu legume cu ansoa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.