Legume calite

Printeaza

Legume calite din: conopida, broccoli, unt, lamaie, pesmet, usturoi, oua, sare, piper.

Ingrediente:Legume calite

  • 250g conopida
  • 250g broccoli
  • 50g unt sau 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri pesmet
  • 1 catel de usturoi
  • 2 oua fierte tari
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Desfaceti brocoli si conopida in buchetele aproximativ egale ca marime. Fierbeti buchetelele impreuna in apa sarata, timp de 5-7 minute.

Scoateti buchetelele strecurate intr-un vas cu ulei si caliti-le la foc mic.

In acest timp, amestecati coaja rasa de la o jumatate de lamaie, cu usturoiul pisat, cu sare si piper si cu pesmetul.

Puneti amestecul intr-o tigaie uscata, fara grasime si rumeniti-l, amestecand mereu.

Luati vasul de pe foc si radeti, peste celelalte ingrediente, ouale fierte.

Amestecati usor ca sa obtineti o compozitie omogena pe care presarati-o peste legumele rumenite. Serviti imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.