Legume cu brânză

Printeaza

O reteta de legume cu branza din: slanina, unt, usturoi, ceapa, ardei, zucchini, oua, oregano, sare, piper, rosii si cascaval gouda.

Ingrediente:Legume cu brânză

  • 50 g slanina
  • 1 lingurita unt
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei galbeni
  • 2 zucchini mici
  • 2 oua
  • 1 lingurite oregano taiat marunt
  • sare
  • piper negru macinat
  • 200 g rosii
  • 125 g Gouda

 

Mod de preparare:

Slănina se taie cuburi. Untul se pune într-o tigaie la încins şi se prăjeşte slănina. Ustu­roiul se taie mărunt, ceapa se taie în inele subţiri. Amândouă se amestecă cu slănină şi se prăjesc maronii.

Ardeiul se taie fasii, zucchini se taie felii subtiri. Ardeiul se pune in tigaie si se caleste 5 minute. Se mai adauga zucchini si se mai caleste totul inca 5 minute. Se bat putin ouale si se amesteca cu oregano. Se condimenteaza cu sare si piper. Rosiile se taie felii. Cascavalul se rade.

Compozitia de oua se toarna peste legume. Deasupra se asaza feliile de rosii si cascavalul. Se prajeste totul bine pana ce se topeste cascavalul si se prajesc ouale.

Legume cu brânză

Legume cu brânză

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.