Reteta de lebar

Printeaza

 Reteta de lebar

Ingrediente:Reteta de lebar

  • ficat de porc
  • 1 kg carne şi şorici
  • 1/2 kg slănină crudă
  • 500 g ceapă
  • piper
  • câţiva metri de intestin gros

 

Mod de preparare:

Cureţi ficatul de vene şi îl speli. Ceapa curăţată o tai mărunt şi o căleşti în ulei. Ficatul şi carnea le pui la fiert în apă cu sare. După răcire le treci prin maşina de tocat împreună cu slănina şi ceapa.

Amesteci bine, condimentezi şi umpli intestinele cu pasta obţinută si ii fierbi.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O sa incerc reteta asta de lebar; imi place mult lebarul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.