Latkes

Printeaza

Latkes din: cartofi, ulei, ou, sare, piper, faina.

Ingrediente:Latkes

  • 1,5 kg cartofi mijlocii
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 ou bătut
  • sare
  • piper negru
  • 2 linguri faina

 

Mod de preparare:

Se spala bine cartofii, se curata, se dau pe razatoarea mare, se storc bine intre palme si apoi in hartie absorbanta si se pun intr-un castron.

Se adauga uleiul si oul batut, se amesteca bine, se sareaza si se pipereaza.

Se presara faina pe palme si se formeaza plăcintele plate, care se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.