Lasagnetta de kiwi cu ricotta

Printeaza

O reteta delicioasa de lasagneta de kiwi cu ricotta din: kiwi, ricotta, orez glasat cu ciocolata, zahar, zahar vanilat, lamaie, frunze de menta, alune prajite si lamaie.

Ingrediente:Lasagnetta de kiwi cu ricotta

  • 3 kiwi
  • 250 g ricotta proaspătă
  • 3 linguri orez glasat cu ciocolată
  • 2 linguri zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 lămâie
  • 4-5 frunze de mentă

pentru decor:

  • alune prăjite
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Freacă într-un castron ricotta cu zahărul, zahărul vanilat şi menta tocată mărunt. Incorporează coaja rasă de lămâie şi orezul glasat.

Curăţă kiwi de coajă, taie-le felii foarte subţiri şi îm­bracă fundul unor forme rotunde de tăiat aluat cu ele. Pune în forme compoziţia de ricotta şi acoperă cu alte feliuţe de kiwi.

Aşază pe farfurii, presează bine, apoi scoate formele. Decorează cu coajă de lămâie tăiată julien şi cu alune prăjite sfărâmate.

Lasagnetta de kiwi cu ricotta

Lasagnetta de kiwi cu ricotta

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.