Lasagna cu spanac
PrinteazaIngrediente:
- 1 pachet paste lasagna
- 1 pachet spanac congelat
- 500 g brânză dulce
- 200 g sos de roşii (sau suc de roşii)
- 2-3 căţei usturoi
- 1 lingură vegeta
- 150 g caşcaval (de preferinţă mozzarela)
- 2 cepe mici
- condimente
Mod de preparare:
Un pachet de paste late şi foarte lungi se fierb, se clătesc cu apă rece (vezi ambalaj). Intr-un vas de Jena uns cu ulei se aşază, în straturi, un rând de paste, apoi ceapă toacă mărunt, usturoi mărunţit, spanac cu brânză, câteva fâşiuţe de caşcaval, sos de roşii, paste… etc.
Se procedează aşa până se termină compoziţia. După ce vasul s-a umplut, se toarnă deasupra sosul de roşii rămas şi se dă la cuptor, până scade zeama şi se rumeneşte pe deasupra. Se serveşte caldă.
Poftă bună!
Cea mai buna lasagna e cea cu spanac