Lasagna cu carne si smantana

Printeaza

Lasagna cu carne si smantana din: foi de lasagna, carne tocata, smantana, cascaval, unt, sare, piper, nucsoara, ulei.

Ingrediente:Lasagna cu carne si smantana

  • un pachet foi de lasagna
  • 350 g carne tocată
  • 300 g smântână de gătit
  • 50 g caşcaval ras
  • 20 g unt
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se fierb 5 minute foile de lasagna si apoi se scurg foarte bine. Carnea tocată se căleşte în ulei.

Intr-un vas de cuptor uns cu unt se pune un prim strat de smântână de gătit şi apoi foi de lasagna.

Se aşază carnea tocată călită, se presară sare, piper şi nucşoară şi se acoperă cu foi de lasagna şi apoi sos. Se continuă până la epuizarea ingredientelor având grijă ca ultimele straturi să fie de sos alb, peste care se presară caşcaval.

Se lasă la cuptor 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/lasagna-cu-carne-si-smantana html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.