Kebap de cartofi

Printeaza

Kebap de cartofi din: năut boabe, cartofi, garam maşala, ceapa, usturoi, ouă, sare, piper.

Ingrediente:Kebap de cartofi

  • 500 g năut boabe
  • 500 g cartofi
  • 1 lingură de garam maşala
  • 2 cepe mici
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 ouă
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Inmuiaţi boabele de năut până se sparg. Uscaţi bine într-o pânză de tifon. Zdrobiţi cu un mixer toate ingredientele, adăugaţi piper şi sare după gust.

Legaţi ingredientele cu ouăle bătute.

Formaţi chifteluţe şi prăjiţi-le până se rumenesc pe ambele părţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.