Kebab de pui in paine

Printeaza

Kebab de pui in paine din: carne de pui, mazare, dovlecei, ceapa, cartofi, morcovi, ulei de masline, faina, rozmarin, rosii, pasta de tomate, aluat de paine, oua, menta, sare si piper.

Ingrediente:Kebab_de_pui_in_paine

  • 700 g carne de pui dezosata
  • 240 g mazare
  • 100 g dovlecei
  • 100 g ceapa
  • 200 g cartofi
  • 200 g morcovi
  • 160 ml ulei de masline
  • 20 g faina
  • 8 g rozmarin
  • 200 g rosii
  • 20 g pasta de tomate
  • 1300 g alut de paine
  • 4 oua
  • menta pentru decor
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se modelează o pâine rotundă şi se decupeză cu ajutorul unui cuţit. Se spală şi se curăţă legumele. Morcovii se opăresc în apă cu sare circa 10 minute.

Cartofii se prăjesc în ulei. Carnea de pui tăiată cuburi se sotează în ulei de măsline alături de ceapă.

Se adaugă morcovii, dovleceii, roşiile tăiate cuburi, mazărea şi rozmarinul. La final, se adaugă pasta de tomate amestecată cu făină (dizolvate în apă). Se fierb împreună 10 minute. Se asezonează cu sare şi piper. Pâinea coaptă se scobeşte. Se umple păinea cu tocanita preparată. Se serveste fierbinte.

Kebab de pui in paine

Kebab_de_pui_in_paine

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta de unul cu de toate :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.