Kaizer la gratar cu ierburi aromatice

Printeaza

Kaizer la gratar cu ierburi aromatice din: kaizer afumat, sare, rozmarin, chimen, chili, boabe de ienupar.

Ingrediente:Kaizer_la_gratar_cu_ierburi_aromatice

  • 600 g kaizer afumat
  • sare
  • 1 fir rozmarin
  • 1 lingurita chimen pisat
  • 1 praf chili
  • 1 praf boabe de ienupar macinat

 

Mod de preparare:

Se taie felii subţiri kaize-rul; se bat şi se crestează marginile. Se sărează, se presară ace de rozmarin, chimen, chili şi boabe de ienupăr. Fiecare felie de carne se rulează ca un melc şi se aşază pe grătar.

Se frige carnea pe grătarul nu prea încins, timp de cca 15-20 min. până când carnea este friptă, iar marginile sunt crocante. Se serveşte cu pâine şi salată.

Kaizer la gratar cu ierburi aromatice

Kaizer_la_gratar_cu_ierburi_aromatice

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.