Kabak Tatlisi

Printeaza

Kabak Tatlisi

Ingrediente:Kabak Tatlisi

  • 1 dovleac de 1,5 kg
  • 500 gr zahar
  • 100 gr nuci

Mod de preparare:

Se taie dovleacul in sferturi si se curata de simburi. Se taie bucati si se pun intr-un vas.

Se presara cu zahar si se acopera cu un capac. Se lasa 4-5 ore, pina lasa zeama. Se pune apoi
vasul la cuptor, acoperit, timp de o ora.

Dupa ce se raceste se scoate pe platou si se presara cu nuci maruntite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.