Jumari dulci indiene

Printeaza

Jumari dulci indiene

Ingrediente:Jumari dulci indiene

  • 6 oua
  • 4 lingurite ulei
  • 1 ceasca zahar
  • 1ceasca lapte
  • 2 linguri smintina
  • 1/2 lingurite scortisoara
  • 3 lingurite stafide
  • 80 g migdale
  • 250 g fructe de sezon

Mod de preparare:

Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele amestecat cu smintina, zaharul, scortisoara si stafidele.

Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecind intr-una timp de 7-8 minute.Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate marunt si fructe de sezon taiate in cubulete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.