Jumari cu slanina

Printeaza

Jumari cu slanina 

Ingrediente:Jumari cu slanina

  • 6 ouă
  • 50 g slănină afumată (sau şuncă)
  • 1/2 lingură unt
  • 3 linguri lapte
  • sare

 

 

Mod de preparare:

În tigaia în care se vor face jumările se pun bucăţele mici de slănină şi se lasă să se prăjească la foc potrivit. Separat se bat ouăle cu laptele, se adaugă sare (dacă slănina nu este prea sărată), se toamă peste slănina rumenită şi se amestecă pe foc până încep să se întărească.

La fel se pot pregăti jumări cu şuncă tăiată mărunt.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cam gras preparatul asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.