Jumări cu rinichi

Printeaza

Jumări cu rinichi 

Ingrediente:Jumări cu rinichi

  • 8 ouă
  • 2 rinichi de viţel
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălăm rinichii de viţel şi îi tăiem fe­lii. Apoi prăjim în unt ceapă tăiată mă­runt, uşor ca să nu se rumenească.

Peste ceapă punem feliile de rinichi, lăsînd să se prăjească încet, fără să se ardă, 10— 15 minute. Pregătim jumările. Aşezăm pe o farfurie la mijloc rinichiul, iar îm­prejur jumările.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.