Jumări cu ciuperci

Printeaza

Jumări cu ciuperci

Ingrediente:Jumări cu ciuperci

  • 8 ouă
  • 200 g ciuperci
  • 100 g unt
  • sare
  • lămîie

 

Mod de preparare:

Fierbem ciupercile în apă clocotită cu puţină sare .şi lămîie, le tăiem felii şi le prăjim în unt, rumenindu-le sau lăsîndu-le albe, după gust.

Pregătim jumări. Le servim aşezînd în mijlocul farfuriei ciupercile şi în jurul lor jumările.

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.