Jumări (varianta)

Printeaza

Jumări 

Ingrediente:Jumări

  • 10 ouă
  • 50 g unt
  • 1 lingură lapte sau smîntînă

 

Mod de preparare:

Spargem ouăle într-o farfurie, presă­răm piper şi sare şi adăugăm smîntînă sau laptele. Batem bine compoziţia cu telul.

Punem untul într-o cratiţă (tigaie) şi lăsăm să se înfierbînte.

Turnăm ouăle bătute şi amestecăm jumările din cînd. în cînd pînă sînt gata. Jumările nu trebuie să fie tari.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.