Jeleuri dietetice cu cacao si rom

Printeaza

Jeleuri dietetice cu cacao si rom din: lapte degresat, apă receg, gelatină (fie gelatină vărsată, fie plicuri), cacao, indulcitor, esenta de rom.

Jeleuri_dietetice_cu_cacao_si_rom

Ingrediente:

  • 100 ml lapte degresat
  • 1 pahar apă rece
  • 25 g gelatină (fie gelatină vărsată, fie 3 plicuri)
  • 2 linguri cacao
  • 10 pastiluţe îndulcitor
  • esenţă de rom, după gust

 

Mod de preparare:

Pippari gelatina, conform instrucţi­unilor de pe plic. O hidratezi timp de 10 minute în apă rece, după care o pui pe baie de abur, până se dizol­vă, fără să fiarbă.

Intre timp, fierbi laptele cu îndulcitorul, amesteci apoi cu cacaua şi esenţa. După aceea amesteci laptele cu cacao cu gelatina topită.

Pui compoziţia în forme de silicon şi o dai la congela­tor, timp de 10-15 minute.

Jeleuri dietetice cu cacao si rom

Jeleuri_dietetice_cu_cacao_si_rom

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.