Jeleu de nectarine

Printeaza

O reteta de jeleu de nectarine din: gelatina, apa, suc de piersici, zahar tos, zahar vanilinat, vinars, nectarine, mascarpone, zahar pudra si ciocolata alba.

Ingrediente:

  • 3 linguri gelatina praf
  • 520 ml apa
  • 100 ml suc de piersici
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 lingurite zahar vanilinat
  • 1 lingura vinars
  • 1 nectarine
  • 200 g mascarpone
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri ciocolata alba rasa

 

Mod de preparare:

Se inmoaie gelatina in 200 ml apa, apoi se toarna si restul de apa si sucul de piersici; se adauga pe urma zaharul si zaharul vanilinat; se amesteca si se topeste gelatina la foc mic, amestecand continuu, cu atentie, ca nu cumva sa fiarba. In final se inglobeaza vinars.

Se taie bucăţi pulpa de nectarină şi se repartizează în cupe de desert. Deasupra se toarnă jeleul şi se dă la frigider 3 ore.

Se bate mascarpone cu zahăr pudră; se aşază peste jeleu cu câteva minute înainte de servire şi se presară ciocolată albă rasă.

Jeleu de nectarine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.