Jeleu de mure cu sampanie

Printeaza

Jeleu de mure cu sampanie din: mure, sampanie rosie, zahar gelifiant si sare de lamaie.

Ingrediente:

  • 1,5 kg mure
  • 500 ml sampanie rosie
  • 500 g zahar gelifiant (3:1)
  • 1 plic sare de lamaie

 

Mod de preparare:

Se piseaza 1,5 kg mure cu 500 ml sampanie rosie; se strecoara piureul. Se amesteca 250 ml din compozitie cu 500 g zahar gelifiant (3:1) si 1 plic cu sare de lamaie. Se dau in clocot, amestecand si se lasa sa mai fiarba in clocot circa 4 minute.

Se toarna jeleul in borcane clatite in apa fierbinte si se lasa sa stea pe capac timp de circa 10 minute. Se intorc apoi borcanele si se lasa sa se raceasca.

Jeleu de mure cu sampanie

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • zahar gelifiant
  • jeleu de mure reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.