Jeleu de struguri cu vanilie

Printeaza

Jeleu de struguri cu vanilie din: struguri, zahar gelifiant, pastaie de vanilie, suc de lamaie, seminte de pin.

Ingrediente:Jeleu_de_struguri_cu_vanilie

  • 1,5 kg struguri
  • 500 g zahar gelifiant 3:1
  • miezul de la 1/2 pastaie de vanilie
  • 20 ml suc de lamaie
  • 70 g seminte de pin

 

Mod de preparare:

Se înăbuşă boabele de struguri timp de 5 min. în 50 ml apă; se pasează prin sită. Se măsoară 1,25 I suc; eventual, se completează cu apă. Se dă în clocot, amestecând, împreună cu zahă: rul gelifiant, miezul de la 1/2 păstaie de vanilie şi suc de lămâie.

Se lasă să clocotească timp de cca 5 min. şi se înglobează 70 g seminţe de pin tocate. Se toarnă jeleul în borcane curate, care se închid er-metic. Se lasă să stea pe capac cca 5 min. Se serveşte pe pâine sau brânzeturi.

Jeleu de struguri cu vanilie

Jeleu_de_struguri_cu_vanilie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.