Jeleu de piersici

Printeaza

Jeleu de piersici

Ingrediente:Jeleu de piersici

  • 750 g piersici
  • 1 pahar vin
  • puţind vanilie
  • 1 l apă
  • 6 foi gelatrina
  • 250 g zahăr

 

Mod de preparare:

Piersicile se spală bine, se curăţă mai gros de coajă, se taie în două şi se scot sîmburii.

Se pun la fiert apa, vinul, cojile de la piersici, cîţiva sîmburi sparţi, zahărul şi vanilia şi se fierb circa 15 minute.

Cînd s-a mai răcit se strecoară şi se mai fierbe 15-20 minute cu piersicile, apoi se strecoară.

Se pune în sirop gelatina care a fost muiată în apă rece, circa 20 minute şi cînd s-a topit, se dă la rece.

Cind începe să gelatineze se toarnă in cupe şi se dau la frigider, pînă se gelatinează bine. Se garniseşte deasupra cu felii de piersici.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • jeleu de piersici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.