Jeleu de lapte cu rom

Printeaza

Jeleu de lapte cu rom din: lapte, zahăr vanilat, esenţă de rom, gelatină.

Jeleu de lapte cu rom

Ingrediente:

  • 100 ml lapte
  • 4 plicuri zahăr vanilat
  • puţină esenţă de rom
  • 1 foaie gelatină

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte laptele, în care s-a adăugat zahărul vanilat şi esenţa de rom. Se ia vasul de pe foc, lăsându-se sub capac timp de 5-10 minute.

Se răcoreşte şi se adaugă gelatina (muiată anterior în apă rece) dizolvată într-o lingură de apă fierbinte. Se pune la rece, într-un vas de-sticlă şi se lasă să se întărească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.