Jeleu de fructe

Printeaza

Jeleu de fructe din: kiwi, grepfrut, portocale, ananas, coacaze, compot, gelatina.

Ingrediente:Jeleu de fructe

  • 4 kiwi
  • 1 grepfrut roz
  • 3 portocale
  • 1 ananas
  • 100 g coacăze roşii, congelate
  • 500 ml compot
  • 4 linguri gelatină

 

Mod de preparare:

nmoi gelatina în compotul cald. Fructele le tai felii şi le pui în straturi, împreună cu coacăzele dezgheţate într-o tavă cu pereţii înalţi.

Gelatina o aşezi pe baie de aburi la foc mic aproximativ cinci, şap¬te minute, apoi o torni peste fructe. Dai jeleul la frigider trei ore.

Inainte să-l pui pe platou, în¬moi tava timp de două secunde într-un vas cu apă clocotită, pentru a se desprinde jeleul mai uşor.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place jeleul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.