Jeleu de fructe de pădure cu sos de vanilie

Printeaza

Jeleu de fructe de pădure cu sos de vanilie din: fructe, suc de visine, suc de lamaie, budinca de vanilie, indulcitor lichid, lapte, vanilie, zahar vanilat si iaurt.

Ingrediente:Jeleu_de_fructe_de_padure_cu_sos_de_vanilie

  • 800 g fructe congelate
  • 200 ml suc de visine
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 1/2 plic praf de budinca de vanilie
  • indulcitor lichid
  • 250 ml lapte
  • 1 vanilie
  • 2 lingura zahar vanilat
  • 150 g iaurt

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert fructele cu suc de vişine, 125 ml apă şi suc de lămâie, la foc mic, 8 min. Se dizolvă praful de budincă în 3 lin­guri de apă. Se adaugă la fructe, se dă în clocot şi se îndul­ceşte. Se toarnă în 8 pahare mici. 2 Se dă în clocot laptele cu păstaia de vanilie şi se adaugă zahărul vanilat.

Se lasă să se răcească. Se înglobează iaurtul şi se adaugă îndulcitor lichid. Se serveşte cu jeleul de fructe.

Jeleu de fructe de pădure cu sos de vanilie

Jeleu_de_fructe_de_padure_cu_sos_de_vanilie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cred ca-i delicios jeleul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.