Jeleu cu menta si mar

Printeaza

Jeleu cu menta si mar din: menta proaspata, cidru, mere acrisoare, zahar gelifiant, suc de lamaie.

Ingrediente:Jeleu_cu_menta_si_mar

  • 60 g menta proaspata
  • 250 g cidru
  • 300 g mere acrisoare
  • 1 kg zahar gelifiant
  • sucul de la 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Speli bine menta, o opăreşti cu 500 ml apă cloco­tită şi o laşi acoperită 30 de minute.

Strecori, iar lichidul îl pui la fiert împreună cu ci- drul, sucul de lămâie, mere­le curăţate şi rase şi zahărul gelifiant.

Laşi să clocotească 5 minute. Jeleul îl pui în borcane, pe care le închizi ermetic.

Jeleu cu menta si mar

Jeleu_cu_menta_si_mar

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sa-mi dai si mie din jeleul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.