Jambon rulat cu cascaval

Printeaza

Jambon rulat

Ingrediente:Jambon rulat cu cascaval

  • 10 clatite
  • 200 g cascaval
  • 10 felii jambon
  • sare
  • piper
  • suc de rosii

 

Mod de preparare:

Se pune pe fiecare clatita cate o felie de jambon, se acopera cu cascaval ras, apoi se ruleaza.

Se aseaza intr-un vas incasabil, se toarne sucul de rosii (sa le acopere), se pune sare si piper dupa gust.

Se da vasul la cuptorul in prealabil incalzit.

Se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.