Jambon de porc in foitaj

Printeaza

Jambon de porc in foitaj

Ingrediente:Jambon de porc in foitaj

  • 1000-1200 g jambon afumat fără os
  • 300-400 g aluat de foietaj congelat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Se dezgheaţă aluatul, şunca se condimentează, se aşează pe aluat şi se înveleşte.

Capetele de la aluat se ung cu albuş ca să nu se desfacă la copt, apoi punem ruloul în tavă, ungem pe deasupra cu gălbenuş de ou şi dăm la copt în cuptorul încins, timp de treizeci până la 40 de minute.

După ce s-a copt, se lasă la răcorit timp de 20 de minute, apoi putem tăia felii.

Se serveşte cu soté din legume sau sfeclă roşie cu hrean.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.