Jambon cu glazura de portocale

Printeaza

Jambon cu glazura de portocale din: jambon, cuisoare, gem de portocale, zahar brun, mustar dijon.

Ingrediente:Jambon_cu_glazura_de_portocale

  • 3 kg de jambon
  • 16 cuisoare
  • 1/4 cana de gem de portocale
  • 1/4 cana de zahar brun
  • 3 linguri de mustar Dijon

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 170°C. Asaza jambonul in tava, cu partea mai grasa orientata in sus. Fa cateva crestaturi pe carne si pune in fiecare dintre ele cateva cuisoare. Pozitioneaza tava pe gratarul superior al cuptorului si tine friptura o ora.

Amesteca intr-un bol mic gemul, zaharul si mustarul. Scoate jambonul din cuptor si unge-l cu glazura. Pune carnea la copt pentru inca o ora. Scoate jambonul si lasa-l sa se raceasca 30 de minute.

Jambon cu glazura de portocale

Jambon_cu_glazura_de_portocale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.