Iutari cu branza de burduf

Printeaza

Iutari cu branza de burduf din: iutari, branza de burduf, ulei, usturoi si sare.

Ingrediente:Iutari_cu_branza_de_burduf

  • 16 iutari, bureti albi iuti
  • 200 g branza de burduf
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Curatati iutarii de frunze si pamant, spalati-i bine sub jet de apa, ca sa eliminati nisipul strans intre lamele, lasati-i apoi sa se scurga pe un servet. Taiati-i bucati pe cei mai mari, cei mai mici poti fi lasati intregi.

Presarati bucatile cu sare si prajiti-le in ulei pe o parte, alaturi de usturoiul taiat marunt. (Usturoiul se elimina la final, este folosit doar pentru aromarea uleiului in care se prajesc iutarii).

Intoarceti iutarii cu partea prajita in sus si presarati deasupra branza de burduf. Lasati-i inca 5 minute la prajit, cu vasul acoperit, pana cand se topeste branza. Se sevesc calzi.

Iutari cu branza de burduf

Iutari_cu_branza_de_burduf

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bureti iuti cu branza
  • iutari
  • iutari marinati la rece
  • reteta bureti iutari

1 comentariu

  1. Iutarii sunt ciuperci de padure 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.