Inimioara dulce cu morcov, rodie si mascarpone

Printeaza

Inimioara dulce cu morcov, rodie si mascarpone din: mascarpone, morcovi, rodie, zahar pudra, gelatina, vanilie, frisca.

Ingrediente:Inimioara dulce cu morcov, rodie si mascarpone

  • 500 g mascarpone
  • 200 g morcovi fragezi
  • 100 g seminţe rodie
  • zahăr pudră, după gust
  • un plic gelatină
  • vanilie
  • 75 ml frişcă lichidă sau smântână

 

Mod de preparare:

Morcovii raşi se amestecă bine cu 2-3 linguri zahăr şi se fierb pe foc mic, până capătă consistenţa unui gem. Se lasă să se răcească şi se adaugă esenţa de vanilie şi seminţele de rodie.

Crema mascarpone se bate cu frişca, se adaugă esenţa de vanilie şi gelatina preparată conform instrucţiunilor.

In forme mici, individuale, se pune un strat de cremă de brânză şi se dă la rece 10 minute, apoi un strat de gem de mor-covi cu rodie urmat de unul de cremă.

Se dă la rece câteva ore, se scot din formă şi se decorează cu forme de zahar, dupa imaginatie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.